Ping | Persoonlijk Financieel Advies

Bespaartip

Snijbloemen zijn onbetaalbaar. Stel dus zelf een bos bloemen samen met bloemen uit je tuin of de vrije natuur.

meer bespaartips

Budgetadviesgesprek

De meeste mensen hebben wel eens moeite om goed uit te komen met hun geld. En dat is voor een keertje helemaal niet erg. Als je echter elke maand moeite hebt om rond te komen of telkens iets meer rood komt te staan, of als je wilt sparen en dit steeds niet lukt, kan het helpen als iemand anders eens goed naar je situatie kijkt. Dit kan door middel van een budgetadviesgesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

vraag een gesprek aan

Over Ping

Wil je meer grip op je financiën? In sommige situaties is het fijn om samen met iemand eens goed te kijken naar je budget. Bijvoorbeeld wanneer je te maken krijgt met een wijziging in je inkomstensituatie, wanneer je het overzicht tussen je inkomsten en uitgaven kwijt bent of  niet goed uitkomt met je inkomen, of wanneer je schulden hebt.

lees meer over Ping

Financiële APK

Weet jij in hoeverre jouw financiën op orde zijn? Heb jij wel grip op je geld? Via de financiële APK kom je er in 15 vragen achter of je zonder problemen door de keuring heen komt, of dat je financiële situatie wel enige 'reparatie' kan gebruiken. 

doe de test